Danas u nastavku ovog članka pišemo malo o našoj domaćoj estradi, a kao što ste i sami navikli uvek smo govorili o pevačima i pevačicima. Ali, mi ćemo se danas ipak malo da fokusiramo na glumačku scenu, koja je itekako popularna i ima posla u poslednjig par meseci. Režiseri, producenti rade velike projekte, i za glumce itekako ima posla.

U poslednjih par meseci je u Srbiji jako burno, imamo mnogo novih projekata, a svi još uvek pričaju i govore samo o filmu Toma, koji je napravio veliki dar mar, a samog Dragana Bjelogrlića je izbacio u zvezde, jer o ovom filmu apsolutno svi pričaju čak i oni kojinisu niti zapamtili niti su čuli jednu od pesama Tome Zdravkovića.

Danas pišemo o Vojinu Četkoviću koji je više od 15 godina u ljubavi sa glumicom Slobodom Mićalović, a u skladom braku su od 2008 godine. Međutim, malo ko zna da je on, pre Slobode već jednom bio u braku i to sa novinarkom Nataašom Milanović. Tako je tokom dvadesetih godina, Nataša bila voditeljka na Trećem kanalu RTS-a, a nakon gašenja, prešla je na drugu televiziju, koja je posle nekoliko godina ugašena. ataša se trudila da se polako povuče iz medija i da svoj privatni život kako tako sačuva, ali njeno venčanje sa Vojinom Ćetkovićem 2001 godine nije prošlo nezapaženo, što je bilo i za očekivati s obzirom da je on taa bio jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije.

Njihov brak nije dugo potrajao, a nakon razvoda od Vojina, Nataša se preselila u Pariz gde i danas živi, a kad dođe u Beograd druži se s kolegicom Marijom Kilibardom, ali i sa pevačicom Aleksandrom Radović.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here