U nastavku ovog današnjeg članka se bavimo malo našom domaćom javnom scenom a može se reći da ej posao voditelja jako težak posao i imali smo priliku doo sada da se više puta uverimo. Mi danas u nastavku pišemo o jednoj našoj poznatoj voditeljki, a radi se o voditeljici Ireni Spasić koja je svoju slavu stekla vodeći emisiju “48 sati svadba” u kojoj se i sama udala 2010 godine. Na večnu ljubav se tada zaklela svom partneru Draganu, a venačnju su prisustvovali i neki učesnici pomenute emisije.

Irena je bila jedno od najpopularnijih TV lica ali je nakon udaje iznenada nestala sa malih ekrana i posvetila se porodici. Ona i Dragana su dobili ćerku Neru kao i sina Kostu, pa je tada voditeljka Irena bila poptuno usmerena na njih i njihovo odrastanje. Kako je svojevremeno u jednoj emisiji priznala nakon dva porođaja borila se sa viškom kilograma ali je nedavno uspela da skine čak 17 kilograma. “Kada sam uradila analize, videla sam da su moje viscelarne masti oko unutrašnjih organa visoke i da je to već ozbiljno. Ti zdravstveni rezulati su me uplašili. I onda sam rekla: ‘Da, ja Neri i Kosti moram duže da trajem’. Moram da budem zdrava” rekla je ona, ističući da su njeni roditelji umrli od raka, te da je svesna toga da zbog svoje dece mora biti zdrava.

Zatim je Irena u međuvremenu se vratila na svoj posao, samo što je sada više prisutna iza kamera i bavi se produciranjem. Pored toga, je ona napravila promenu u svom izgledu i kratku kosu koja je godinama bila njen zaštitni znak, zamenila je dugom kosom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here