Za početak vikenda, pripremili smo vam fantastičan vic u kojem glume uvijek popularni dvojac, Muja i Hasa, koji su uvijek u središtu šala na njihov račun.

BONUS TEKST:

Jučerašnji dan pokazao se kao izazovan za engleskog nogometaša Kylea Walkera. Počelo je neočekivanim pojavljivanjem njegove supruge Eni na tribinama, nakon čega je uslijedila iznenađujuća prisutnost njegove bivše ljubavnice Lorin Goodman, koja je bila u društvu njihovog djeteta začetog izvan braka. Da situacija bude složenija, dijete je čak viđeno u dresu na kojem je hrabro pisalo “Tata”.

Usred kaosa rješavanja brojnih obaveza, Kyle se našao u stanju neporecive preopterećenosti. Tražeći utjehu, obratio se supruzi koja je igrom slučaja nosila ledenu masku. Pitanje podrijetla lebdjelo je u zraku. Kyle Walker, profesionalni nogometaš Manchester Cityja u dobi od 33 godine, suočio se s posljedicama svoje nevjere kada je njegova supruga Annie Kilner otkrila njegove nevjere.

Točnije, Walker je bio u dugotrajnoj aferi s Lorin Goodman, manekenkom i reality TV osobom, što je u konačnici dovelo do rođenja dvoje djece. Kao rezultat toga, Walker je izbačen iz svoje bračne kuće. Između 2019. i 2021. Walkera su nezasitne želje natjerale u još jednu izvanbračnu aferu, ovoga puta s neidentificiranim modelom. Bliska veza koju dijele Annie Kilner i Lorin Goodman dodaje neobičan obrat cijeloj ovoj situaciji. Ne čudi što je Walker nedavno postao glavni fokus engleskih tabloida.

U javnom iskazu kajanja otvoreno se ispričao supruzi koja je već pokrenula brakorazvodnu parnicu. Možda se nadao da će njegova isprika biti dovoljna da zasluži njezin oprost, pogotovo s obzirom na to da je s njezinom bliskom prijateljicom dobio još dvoje djece, uz njih troje. Walker, prepoznajući užasnu prirodu svojih djela, preuzima potpuno vlasništvo nad njegovim postupcima.

On priznaje glupost i neispravnost izbora koje je napravio. Veličina Anniene patnje kao posljedice njegovih postupaka je izvan njegovog poimanja. Unatoč pokušaju da o tome razgovara s njom, on shvaća da je bila duboko povrijeđena izdajom čovjeka koji ju je trebao voljeti i štititi.

U svjetlu svog javnog položaja, Walker odlučuje javno izraziti svoje kajanje, s ciljem da dođe do Annie i uputi svoje iskrene isprike pogođenoj obitelji. Čini se da je Anniena osjetljivost na zadivljujući jezik Kylea Walkera odigrala ulogu u njihovom trajnom bračnom odnosu. S druge strane, Kyle je otvoreno otkrio svoj susret sa svojom ljubavnicom Lori, što je dovelo do nepredviđenog obrata kada se ona neočekivano pojavila tijekom igre, uvodeći novi sloj zamršenosti u ovu zadivljujuću ljubavnu priču.