Putujući Mostarom, Mujin pogled privuče Tarzana koji stoji na rubu da skoči s mosta i skoči u dubinu Neretve. Tarzan preklinje svoju majku da se suzdrži od skakanja, upozoravajući je na mnoštvo školjki razbacanih ispod.

S nepokolebljivom hrabrošću i nepokolebljivim osjećajem sebe, ja, Tarzan, hrabro objavljujem svoju vlast nad svakim živim bićem, neustrašiv prisutnošću lavova, tigrova ili bilo koje druge prepreke koja mi se može naći na putu.

Tarzan je izdao naredbu, zahtijevajući: “Skočite u nebo, izvedite besprijekoran dvostruki salto i ostanite uronjeni u vodu pet minuta. Nakon niza incidenata s modricama, prilazi Muji s upitom. “Majko, koju vrstu školjki trenutno skupljaš?” Veli Mujo, ime koje ima težinu i značaj. “Ah, znači imaš par sinova i jednu kćer…

BONUS TEKST:

U završnom prilogu televizijske emisije „Sa Žikom po Srbiji“, Žika Nikolić je krenuo na zadivljujuće putovanje u poznatu srpsku banju poznatu kao Prolom banja. Naše istraživanje započelo je na očaravajućem mjestu prirodnog izvora odakle izvire čuvena voda Prolom. Postavljen iznad izvora, zadivljujući mozaik odmah plijeni pažnju.

Dok se Žika prepuštao osvježavajućoj vodi, nije mogao a da ne primijeti nešto neobično: voda u blizini Đavolje varoši, smještene podno veličanstvene Radan planine, izuzetnog je kvaliteta. Nakon što je čula razgovor, Marina Cvetković nije se iznenadila kada je saznala da mu je zadatak postao teži prije nego što je konzumirao Prolom vodu.

Ovaj izvanredan prirodni lijek ne samo da podupire opću dobrobit, već također nudi trenutnu utjehu i olakšanje. Nakon toga, nastavila je sa sažetim prikazom ovog utočišta pomlađivanja i mira. Glavni fokus Cvetkovićeva naglaska je na činjenici da su Prolom Toplice prvenstveno osmišljene kako bi pružile sveobuhvatno wellness iskustvo koje potiče prirodno zdravlje i revitalizaciju.

Ovo odmaralište djeluje kao centar za zdravlje i rehabilitaciju, a temelji se na poznatoj ljekovitoj izvorskoj vodi koja se nalazi u Srbiji. Svaki dan u toplicama Prolom započinje energizirajućom rutinom vježbanja, uključujući jutarnju gimnastiku, popraćenu tradicionalnom konzumacijom čaše ove ljekovite vode.

Osvrćući se na posvećenost resorta jačanju cjelokupnog zdravlja, Cvetković je istaknuo kako je u hotelu Radan dobrobit gostiju na prvom mjestu. Odmaralište se može pohvaliti opsežnom medicinskom ustanovom koja nudi četiri različita programa liječenja, uz smještaj najvećeg wellness centra u Srbiji.

Vrijedno je spomenuti da su svi bazeni podvrgnuti tretmanu metasilicijskom kiselinom, koja ne samo da štiti kožu, već donosi i razne druge prednosti. Nadalje, razvijen je prepoznatljiv proizvod za oblikovanje kose koji sadrži fragmentiranu vodu. Nudimo i dnevne i noćne hidratantne kreme za dodatno poboljšanje zdravlja i estetike. U svom predavanju dr. Ana Stojanović govorila je o prednostima Prolom voda.

Naša ljekovita Prolom voda, izvanredne formulacije, pruža brojne prednosti i prikladna je za niz medicinskih oboljenja. Uz minimalan mineralni sastav, povišenu alkalnost i pH vrijednost koja se kreće od 8,8 do 9,2, ova izvanredna tvar se pokazala iznimno učinkovitom u liječenju bolesti bubrega, mokraćnog sustava, probave, kože, pa čak i reume.

Njegov raznolik niz ljekovitih svojstava čini ga optimalnim izborom za širok raspon medicinskih stanja. Svaka osoba ima slobodu piti vodu u bilo kojoj količini koju želi. Ovaj napitak, sa svojim izvanrednim sastavom i odsustvom štetnih učinaka, može se piti u obilnim količinama.

Smatra se sigurnim za svakodnevnu konzumaciju i vrlo je preporučen za pojedince svih dobnih skupina, uključujući djecu i trudnice. Pozitivan učinak našeg ljekovitog prol blata proteže se na niz bolesti, uključujući reumu, kožne bolesti, pa čak i proširene vene. U kombinaciji s našim specijaliziranim programom liječenja psorijaze, postignuti su izvanredni rezultati.