U nastavku današnjeg članka pišemo o našem krugu domaće zabave, a evo jedne vrlo zanimljive teme. Prva ljubav Kristine Mitrović bila je nevina, detinjasta i romantična. Ipak, ćerka Željka Mitrovića, koji je nedavno prekinuo dugogodišnju veridbu sa milijarderom Ilijom, zaljubljena je u jednog od njegovih prethodnih momaka, čije lice sigurno poznajete sa malih ekrana. Kada sam prvi put pisao o emotivnom životu ćerke Željka Mitrovića, uzrok je bila prva ljubav Kristine Mitrović, Igor Lazarević. Igor je bio finalista prve sezone tada popularnog takmičenja Pinkova zvezda i njih dvoje zaista nisu krili svoju romansu. Oni su zaljubljeni tinejdžeri, a njihove slike na internetu skupile su hiljade lajkova. Nakon godinu dana zabavljanja, tome je došao kraj, ali se o raskidu tada nije mnogo pričalo.

 

“Trenutno nisam u vezi sa ćerkom Željka Mitrovića, Kristinom. Ne bih da pričam na tu temu i svoju privatnost čuvam samo za sebe “- rekao je za medije Igor, nedugo posle raskida 2018. godine.

Međutim, Kristina se na tu temu nije oglašavala a da je krenula dalje javnosti je bilo jasno kada je na svom društvenoj mreži Instagramu obrisala slike sa crnokosim Igorom i zamenila ih fotografijama sa plavokosim milijarderom, sa kojim je u ljubavi uživala tri godine.
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here