U nastavku ovog današnjeg članka se bavimo sa rijaliti programima a definitivno da je ZAdruga 5 i dalje u gro planu gledanosti, i svi su definitivno u velikom iščekivanju ko bi mogao da odnese konačnu pobedu. Svakako da je Dalila Dragojević Mujić broj jedan po pitanju ko bi mogao da oobedi, ali smo i do sada imali situacije da pobednik jednostavno iskoči iz drugog plana, kao prošle sezone, kada je pobdila majka od Kije Kockar.

Ali, mi se danas samo fokusiramo na Viktoriju Mitrović koja je u poslednje vreme digla jako puno prašine u samom rijalitiju a lokalni srpski mediji su posetili i njengo supruga Roberta Mitrovića koji je otrkio neke tajne vezano za nju. “Mi smo se razveli pre njenog ulaska u ”Zadrugu”, a rastali smo se pre jedno četiri godine. Poprilično je bilo teško, s obzirom na to da imamo i dete, preživljavao sam sve i svašta s obzirom na to da smo imali dug brak, pet godina nije malo. NIje bilo lako živeti sa njom, ali hvala bogu, sada je sve iza mene..”, naglasio je ovako na uvodu Robert.

Njega je danas pravo stid, sa kime je on to bio u braku i kakva je majka njegovog deteta: ”Nije mi teško kada je gledam, ali me je sramota. Sramota me je kada gledam šta radi, jedna majka ne treba tako da se ophodi prema detetu i narodu. Ja sam upoznat sa tim mnogo ranije nego što je ona izjavila da se bavi prostitucijom, samo nisam imao dokaze da dam kod sudije i advokata da bih ja pokrenuo postupak da dobijem starateljstvo nad detetom.”. Također, on je dodao da je brak između njih dvoje bio pakao, a da su se zadnjih godinu dana par puta potukli, leteli su lonci i šerpe, a o svemu detaljno možete da pogledate u nastavku…

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here