Olja Karleuša , jedna je od pevačica koju javnost prepoznaje najbolje po pesmi “žene lavice” , a koja je i sama na našoj javnoj sceni dugi niz godina prisutna . Kako saznajemo ona je zbog b*lesti morala da prođe neverovatnu fizičku transformaciju . Naime , Olja je neko ko nikada nije imao nikakve zdravstvene probleme , pa samim tim vest da je se b*lest pojavila niodkuda iznenadila je kako okolinu , tako i nju samu .

O svemu tome je nedavno odlučila da progovori : – Nikada nisam imala zdravstvenih problema. Bez obzira na posao kojim se bavim, nikad nisam pila alkohol, gazirano. Ne pušim, ne pijem kafu, ležem rano, rano ustajem. Živim zdrav život i odjednom osetim da se nešto dešava. Prvo se javio taj bol u listu leve noge koji je podsećao na grč – započela je pevačica svoju ispovest i otkrila da je bolest Olje Karleuše uzrokovana trombom koji joj se otkačio i otišao čak do pluća pa je dobila plućnu emboliju.

– Bol je bio takav da kada ležim, nema ga. Kako ustanem, pojavi se. Da je bilo otoka, posumnjala bih, ali ga nije bilo. Vratila sam se normalnom životu iako sam i dalje osećala bol. Sve je bilo okej dva dana dok nisam osetila da mi je dah sve kraći i kraći, kao kad obučeš nešto jako usko što onesposobljava normalan udah – prisetila se Olja kako je sve počelo.  Inače , kada je se odlučila da poseti Uregntni centar , tada je imala gušenje koje je postajalo sve intenzivjnije , a ustanovljena dijagnoza je itekako uplašila pevačicu. Ostatak teskta pročitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here