Vjerujemo da je ova tema svima poznata, jer nije tajna da nam se ovakve stvari dešavaju stalno. Nekada smo takve primjere mogli vidjeti samo u španskim i indijskim TV serijama, ali sada se čini da nas više ništa ne može iznenaditi. Pisali smo o tome mnogo puta u prošlosti, a zahvaljujući širenju društvenih mreža, imamo još više priznanja na koja možemo da se oslonimo.

U nekim slučajevima, ženi je muž umro rano u braku, a ona je i dalje živjela sa svojim ocem – tazbinom njihove porodice. U tim slučajevima, između njih dvoje se stvara emocionalna veza i žena može završiti udajom za svekrovog sina zbog djeteta. Ove priče su često odvratne za žene koje ne mogu da shvate kako neke žene mogu da podnesu da budu u krevetu sa muškarcem koji bi im bio otac. Ispovijest jedne žene na Facebooku postala je viralna ovog vikenda, privlačeći veliku pažnju i komentare.

Njena svekrva je umrla prije tri godine, a svekar ima njemačku penziju. Jednog dana, iznenada ju je poljubio u vrat dok je kuvala ručak. Prolazili su je trnci i osjetila je nešto što njen muž odavno nije.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here