Ima deset-petnaest godina otkako se Nikola Kojo nadao da će gradsku vrevu zamijeniti mirom. Napustio je noćne klubove, zadimljene restorane i kazališne bifee glavnog grada, u koje je ranih godina odlazio gotovo svaki dan, ne sluteći da je život u prirodi stavio na prvo mjesto, daleko od prometnih gužvi, buke, sirena, dima, uopće. svi ti privlačni živčani završeci i nešto svoje. To utječe na njegov živčani sustav, uzrokujući nepotreban stres.

 

Ubrzo je postao voditelj legendarnog kviza “Najslabija karika”. Kao otac troje beba, ona je uvelike zaslužna za dramatičnu promjenu kazališnog umjetnika, nekad velikog ljubavnika i boema, koji je nakon rođenja beba počeo graditi zgradu u blizini Beograda. Njegov dom je u relativno zabačenom mjestu u Sopotu, a može ići samo u polja kukuruza i pšenice, a tu je i drvored u hladu.

 

 

Prekrasna kuća, izrađena od prirodnih materijala, s kutcima iz snova sinonimom za mir i opuštanje. Nerijetko, kad god vrijeme i radni rasporedi dopuste Kojo obiđe svoju kolibu, društvo mu pravi supruga, bivša manekenka Aleksandra, a budući da se u ljetnom dvorištu nalazi i bazen, redoviti posjetitelji su mu kćeri i njihovi prijatelji.

 

Osim toga, voli pozvati svoje prijatelje umjetnike u svoj vilinski kutak, voli se pohvaliti svim detaljima koje je izradio vlastitim rukama, ističući da je brbljanje priče jedini zvuk koji se čuje. Upravo ga je to vuklo u samostan, gdje se mogao prepustiti svome umu, u tišini pripremati nove projekte, proučavati tekstove i drugo.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here