Nažalost , kakve su nam postale svakodnevne vesti , samo nam je ostalo da se pomirimo sa činjenicom d ani jedan dan ne može da prođe , a da ne čujemo neku tužnu vest koja nas sve rastuži, a koje su većinom vezane za naše glumce ili poznate pevače , te koji su sad au poznim godinama , a čije zdravlje postalo jako upitno .

Naime , mi ćemo danas da govorimo o jednoj legendarnoj glumici , Miri Banjac , a koja je mala nekoliko nezgoda kada je pokušavala da se vrati na aerodromu iz Crne Gore u Beograd . Naime , ona je isprva trebala da leti za Srbiju , ali joj je let iz Tvita za Beograd bio otkazan. Kako sazanjemo , četri sata je morala da čeka novi let , a onda joj je se iznenada slošilo. Međutim , kada je reč o njenoj karijeru , ona je svakako neupitna , pa ćemo malo da se bavimo njenim privatnim životom.

Naime ,ona danas živi u centru Novog Sdaa , a njen dom je opremljen sa starisnkim nameštajem , te sa kupocenim umetninama , ali i brojnim spomenama koje je stekla za života. Ona je se u jendom trenutku iz Beograda preselila zajedno sa sinom Branislavom , a koji je teško podneo seldbu jer je u staroj kući već imao uređen profesionalni angažman. Inače , njen dom je smešten na odličnoj lokaciji , blizu pozorišta , a što je za nju jako bitno , pa tamo jako često ode , Tako ona ide i na pijacu a njene komšije za nju imaju samo riječi hvale.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here