Verujemo da svi na svetu znaju ko su Kardašijanke al i za Dženerove koji su jednako popularni a posebnu pažnju privlači Kejtlin koja je rođena kao muškarac i čije ime je bilo Brus. Danas ona ima 72 godie i iza sebe brojne uspehe a smatraju je najkontroverznijom osobom na svetskoj javnoj sceni gde konkurencija nije nikako mala do sada.

On je još od rođenja pokazivao izniman talenat za sport prvo je bio vrstan fudbaler a nakon povrede se takmičio u desetoboju pa je osvojio i zlatnu medalju na Oolimpijskim igrama i postavio je svetski rekord. Smatran je također američkim herojem zato što je pobedu odneo na olimpijskim igrama u Minhenu 1972 godine kada su rusi dominirali u skoro svim disciplinama.

Ali, kada je u pitanju privatni život sklopio je tri braka i ima šestoro dece ali je najviše pažnje javnosti privukao brak sa Krisi Džener sa kojom je snimio i rijalti U korak sa Kardašijanovima. Ali, intervju koji je dao 2015 godine i u kojem je po prvi put javno otkriveno da je transvestiti je šokirao amerikance a rekao je da je uzimao hormonsku terapiju i oblačio se kao žena ali je sa tim prestao kada je upoznao Kris koja je znala za njegovo opredjeljenje i dozvovaljvala mu da radi na njihovim putovanjima sve što želi ali ne u prisustvu porodice.

Same Kardašijanke su izjavile kako su u više navrata videle Brusa u ženskoj odeći, a nkon što je izvršila trannformaciju i iime promenila iz Brus u Kejtilin dobila je i svoju rijaliti emisiju gde je pokušavala da pomogne transsekualnim osobama.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here