Kada govorimo o domaćoj estradnoj sceni, ono što moramo da kažemo jeste da je mnogo slavnih ličnosti iz različitih branši koje se izdvajaju po nečemu posebnom što rada kada je u pitanju njihova karijera. Možemo da kažemo tako je mnogo pevača i pevačica, ali nisu svi oni toliko popularni jer ipak imaju oni koji se izdvajaju po mnogo čemu, a jedna od njih je svakako pevačica Marija Šerivović koja se izdvaja po mnoo čemu od svojih karijera. Pevačica sa prelepim glasom i ogromnim talenom koji poseduje jedna je od naših najpoznatijih ali i izvođač koji ima najkvalitetniji glas.

Marija je među svojim kolegama jako cenjena i jedna je od retkih koja je svoju karijeru izgradila isključivo zahvaljujući svom talentu, bez nekih skandala koji se vežu za njeno ime. Inače, Mariju smo do sada imali priliku da gledamo najviše u sportskim izdanjima, kada je u pitanju elegento stanje skoor nikad nismo imali priliu da je vidimo u nekoj haljini, ili nekom ženstvenom odjevnom komadu. Ali, i to se promenilo a slika koja je ugledala svetlost dana sve je oborila sa nou i ostavila je bez teksta jer na njoj se nalazi pevačica u izdanju u kojem je do sada nismo imali priliku da gledamo.

Pevačica je pozirala u bašti i na sebi je imala dugu cvetnu haljinu, a sa ovim stajlingom ona je jednostavno oduševila sve svoje pratioce i fanove. Naravno, da su se pozitvni komentari samo redali, a evo i vi pogledajte kako je ona izgledala pa nam svoja mišljenja pišite u komentar ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here