Kada je u pitanju pevačica Bojana Stamenov koja je široj javnosti u Srbiji ali i regiji postala poznata nakon što je 2015 godine predstavlja Srbijiu na takmčenju za pesmu Evrovizije u Beču i sa svojom pesmom Beauty never lies osvojila je deseto mesto. Međutim, ova pesma je doživela neverovatno popularnost u gej populaciji pa je nazvana i njihovom neslužbenom himnom i iste godine je Bojana pozvana da tu pesmu izvede na Paradi ponosa u Amsterdamu što je ona i učinila.

Pevačica Bojana je pored glasa koji je neverovatan ostala upamćena i po svom izgledu jer je imala prekomeran broj kilograma kojih se ona nije stidela niti je pokušavala da ih prikrije. Ali, u vreme pandemija korona virusa ona je imala dosta vremena jer muzičar nisu mogli da nastupaju pa je odlučila da pokušava da smrša što je debljena počela da utiče i na njeno zdravlje.

Uspela je u relativno kratkom roku da izgubi preko 75 kilograma i potpuno se vizuelno transformisala ali je u intervjuima koje je davala za medije uvek isticala kako joj nikada nije bio cilj da bude mršavica nego da je smršala zbog svog zdravlja.

Također, ona je rekla kako nije išla na nikakve zahvate poput operacije smanjena želudca i da je liniju doterala uglavnom zahvaljujući promeni način svje ishrane. Bojana koju mnogi zovu srpskom Adele je oduševila svoje pratioce kada je na Instagram profilu podelila sliku sa plaže i vidi se da je i sama zadovoljna svojim izgledom. Ona se od kada je smršala često pojavljuje u javnosti u lepršavim i laganim kombinacijama koje joj odlično pristaju.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here