I ako su odmah svi na početku njenog ulaska u rijaliti već unapred znali da će da sse desi pomirenje sa Zolom , ipak je bilo i on ih koji su imali mišljenje da je se sada konačno promenila . Tako ej svakako i bilo , pa i kada je se njena majka Marija uselila u Belu kuću ništa se mnogo nije promenilo . Tako je ona nedavno istakla da kad bi morala da izabere , da bi birala i Zolu i bebicu , jer ih jednako voli.

“Rekao sam iskreno, onako kako jeste. Deluje mi kao da se ohladila, nema nekih dobacivanja, nema potrebe da lažem. Nemam osećaj da je išta htela da uradi ovde. Što se tiče stvari koje su bile napolju, to što je bilo bilo je. Ne zna što ona nije bila iskrena o tome, kada se već pričalo na tu temu. Čuli smo se normalno, bilo šta je bilo. U jednom trenutku dobijam poziv od Bebice i da ću imati probleme. Nisam ja nju proganjao niti maltretirao.Žalila mi se za njen odnos. Rekla mi je da me je najviše volela od svih momaka i da me voli. Ja ne mogu da kažem da je volim. Imala je prijatan pristup prema meni, kad smo se čuli. Po prvi put imam osećaj da je prestala da me voli – rekao je Zola.

Međutim , kako0 to sa njima inače bude nakon nekoliko svađa njih dvoje su se ponovo spojili , pa su odlučili ponovo da konzumiraju ljubav , au jednom trenutku moglo je da se vidi kako se Miljana spušta dole ispod same plahte.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here