Maja Marinković kaže da joj je otac Radomir Marinković Taki kupio tange kako bi joj odeća bila seksi! Učesnik “Kolaboracije 6” rekao je da je platio njen fejslift jer je mislio da mlade devojke treba da budu privlačne, a tako bi trebalo da bude u rijalitiju sa Naslednicima oko Nove godine.

“Imam najboljeg oca na svetu! Voli me kao Boga! Sam me je odgajao i uvek mi je ispunjavao sve želje. Kad treba nešto da kupim, njega zovem. Kupuje mi veš, pidžame, haljine, parfeme, šminku, trepavice… Ma sve! Zna koju veličinu garderobe nosim i kakve mi se stvari sviđaju, tako da imam poverenje u njega da će izabrati ono što je najbolje i najlepše – priča starleta i dodaje da je Taki bio zaslužan i za njen stajling na ulasku u “Zadrugu”: Odlučila sam se za dugu, zatvorenu haljinu. Rekao mi je: “Šta si to obukla?! Treba da udeš kao zvezda i da budeš atraktivna, a ne kao neka baba.”-rekla je Maja.

 

“Grudi, napumpao sam joj i usta i nosić. Dao sam joj novac iza tetovaže. To me je koštalo oko 20.000 evra. Htela je da izgleda kao svetske glumice i uspela je u tome! Ona iz „Zadruge”, kad ne bude diskvalifikovana, iznese ozbiljne pare i sve potroši na putovanja, rođendan, momke… U kući možda ostavi 100 evra.”-kaže Taki za medije.

 

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here