Svedoci smo da svaki dan imamo sve više vesti koje su povezane sa c*nom h*onikom a tako i danas u nastavku donosimo upravo vest koja je mnogo š*okirala. Radi se o osamnaestogodišnjoj Teodori koja se oporavlja u Prvoj hirurgiji Univerzitetske bolnice u Burgasu nakon višednevne kome. Njen centralni nervni sistem i skooro svi unutrašnji organi bili su pogođeni sa gromom.

Trenutno su lekari jako optimistični u pogledu njenog oporavka. Uprskog iskustvu Teodora na život gleda sa osmehom. “Osećam se kao da me je udario grom. Oporavljam se koliko znam, ponekad se borim, ali na stvari gledam sa osmehom” rekla je on prenosi portal. Ona se ne seća poptuno momenta udara groma, a osim da je tada bila naslonejna na drvo. Tada su njen dečko i još jedan muškarac pisali izveštaj nakon lakše saobraćajne nesreće.n

” Bukvalno, poslednje čega se sećam je da sam na plaži, toplo je, sunčano je, pečem sa drugaricom i to je to. Posle toga ne znam da li je padala kiša, ne znam šta je bilo. Kakva saobraćajna nesreća, kakav protokol. Ne sećam se ničega, apsolutno ničega”, objasnila je Teodora. Trenutno se njeno stanje poboljšava iz dana u dan a velikju zaslugu za to ima i mediicinska pomoć koju je pružio hotelijer u Primorskom, objašnjavaju lekari iz bolnice. Hvala Bogu kolege na odeljenju intezivne nege su se ponađe apsolutno profeisonalno i supele su da je izvuku iz šoka u kojem je bila. Ona je sigurno bila klinički umrla kako bi joj uradili masažu srca. Ostata čitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here