Itekako u poslednjih nekolik dana je postalo popularno sa cesta u Crnoj Gori i kako im je ona zbog istog propala, a najviše se piše o novom auto putu gde se u samo nekolik dana zapalilo čak 4 auta. Svako o tome priča a pored starosti samog auta ima još jedna jako bitna stvar za koju vozači ne mare nikako. “Princeza Ksenija” je naziv ovog autoputa, a osim starosti spoeminje se i preopterećnost samog auta kao i forsiranje auta koje i nije baš novo.

Naime, sve je počelo pre par dana tačnije 14. jula kada se zapalio Pežo beogradskh tablica, a prema rečima svedoka najmanje njih10 je tada i prokuvalo. Direktor Mondo puteva Miljan Ljiljanić je za crnogorske medije rekao sledeće: ”Vozila se kvare, jer su uglavnom starije proizvodnje i nisu spremna za brzine koje su dozvoljene na autoputu, pa otuda i požari na njima. Naša vatrogasna služba je odmah reagovala. Imamo i situaciju da su se neki motociklisti zaustavili u tunelu da zapale cigaretu, i to je opet stvar nepažnje, na koju ovaj puta aludiramo da ne rade”, izjavio je on za RTCG.

Kako smo imali priliku da vidimo u Crnoj Gori je ovih dana temperatura preko 39 stepeni, a zato ej preporuka da se provere tečnosti u autu pre samog putovanja, bilo da je reč novom ili nekom starijem autu. Put kao put je sigurno neto najolje što se oglo desiti Crnoj Gori u ovom trenutku “Odličan, vrhunski, najbolji trenutno u Evropi. Brzo, sigurno, fenomenalno. Sve je idealno. Mnogo brže i mnogo sigurnije. Srećni smo što je mnogo brže i u svakom slučaju sigurnije”, samo su neki od utisaka i putnika.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here