U nastavku danas donosimo jednu jako zanimljivu temu kojoa će vas sigurno da zanima. Svako od nas je kao mali maštao o teleportacijama, mogućnosti da čovek može da leti i slično tome, ali mnogima je bila želja i da predviđaju budućnost, a želja za pronalaskom ovakvog manifesta ostane kod mnogih celog života. Za mnoge teoretičare zavere jedna vrsta dokaza za ovako nešto se pojavio pre nekoliko na internetu kada je objavljena slika naslovne strane stripa iz 1914 godine. U tom stripu se nalazi priča sa naslovom “šta bi se desilo kada bi svi imali džepne telefone?”.

Na tom stripu se jasno vidi da je nacrtano kako sprava, koju danas zovemo mobiilni telefon, utiče na svakodnevnicu svakog čoveka na planeti. Među mnogim ilustracijama nalaze se one poput zvonjenja telefon i korišćenje sprave za razgovor na daljinu. Mnogima teoretičarima zavere je ova objava odmah privukla pažnju , pored njih za celom pričom su može se reći poludeli i večiti ljudi kojma se javio san o mogućnosti predviđanja budućnosti.

Tako kada se izumu teorije zavere i dečiji snovi, postavlja se realno pitanje kako je neko još 1913 godine znao za pojam mobilni telefon. Iako je jasno da je strip predvideo šta se događa danas, bez naučnnog objašnjenja ovaj materijal će se svrstati u slučajno pogađanje budućnosti. Koj e je vaše mišljenje o ovome? Pišite nam u komentar. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here