Nakon što je se odlučio da na vezu sa Milicom Tomašević stavi tačku , najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića , Viktor , okrenuo je potpuno novi list , a što je istovremeno učinila i atraktivna glumica , Naime , do sada je se nekkoliko puta na njennom instagram nalogu moglo da vidi kako blisko pozira u društvu nekoliko različitih muškaraca , a stavljajući u opis srca ili emotikone .

Naime , zaključak je da bivša devojka Viktora Živvojinovića odavno , čak i pre nego su za to mediji saznali , stavila tačku na odnos sa breninim naslednikom , te je sada otvorena za ljubavne veze , ali i piznanastva ,a među kojima je i dosta muških prijatelja , a kojih prema njenim rečima ima više nego ženskih. Inače , jedno od takvih njenih poznanstava izgradilo je se u toku snimanja filma- Vera , a koji je premijerno prikazan nedavno . Naime , ona je na setu ostavrila divnu komunikaciju sa kolegom Aleksandrom Srećkovićem Kuburom,a koji joj po svim paramtrima odgovra . Naime , čak i pored razlike u godinama , energije su im se poklopile , kao i smisao za humor , pa i onaj pogled na svet , smim tim , kada je trebalo doneti odluku sa kim že u raskoškoj haljini da prodefilira crvenim tepihom , ona je odlučila da to bude baš on.

Tako i Kubura ,koji voli da se nađe u društvu lepih devojkaa nije mogao ništa drugo nego da prihvati ponute , te da se zajedno nađu pred objektivom fotoreportera, Komentari onih koji su prisustvovali predstavljaju glumaca bili su isključivo pozitivni, mnogi su se našalili da je Kubiru Miličina mladost podmladila, a da ona zrači nekim posebnim zanosom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here