Mnogi bi je nazvali bahatom, neki čak i ludom, ali na kraju dana Jovana Jeremić ima najgledaniju jutarnju emisiju u celom regionu. Vrlo neobičan stil vođenja jutarnje emisije, nema zdrav mozak i profesionalni novinarski posao, samo je Pink TV poznata po emisijama koje su uvijek korak ispred svih, što je neviđeno za prosjek osoba značajna, ali to samo pokazuje klimu u kojoj živimo. Gledajući je nekoliko minuta pred kamerom kako nastupa, dovoljno je da se vidi da je nekulturna, prekida sagovornike, stalno sebe stavlja u prvi plan, a Saša Vidić ne stidi se kada je njen izgled u poslednje vreme u pitanju:“

 

”Ne, da li ste normalni? Kakvi, daleko bilo! Ona nema meru, ponašanje, kulturu… Ona jadna nema stila, što nije problem, ali je i luda, a to jeste problem”, rekao je Vidić za Svet i nastavio: “Mi smo dobri godinama, ali džaba kad je poludela. Ima ona puno pljuvača, neću da budem u tom redu jer lako je pljuvati devojku koja zaista nema stila, šta je tu problem. Ne sviđa mi se to što nosi i kako se predstavlja”, rekao je on, a Jovana se odmah oglasila te najavila tužbu protiv ovog modnog kreatora. 

 

Jovana to koristi za solistički nastup svakog jutra u emisiji između reklama, snima se na telefon i odmah postavlja na svoj Tik Tok, a komentari na to su uvijek negativni, ali ona ostaje pri tome. Kao da kritika nije stigla do nje .

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here