Za danas se malo bavimo našim domaćim poznatim ličnostima, i jednom veoma zanimljivom segmentu, a reč je o njihovom fizičkom izgledu. Sve njih mi smo naviklio da vidimo da su uvek sređeni, da je sve na svom mestu, da oni moraju da vode račiuna o svemu jer jednostavno to je posao koji takve stvari zahteva od njih. Ali, šta se desi kada se skine sva ta šminka, elegantna odeća i svečane haljine. Da li oni liče na sebe ili su neprepoznatljivi? Upravo to je naša današnja tema, naši poznati bez šminke i to kako izgledaju bez iste i bez sve te scenske odeće na sebi.

Naše pohznate ličnosti su navikle da od glave do pete budu u elegantnim kombinacijama, i da budu scenski našminkani i da na kraju krajeva izgledaju savršeno. Neki od njih izgledaju sjajno i bez šminke, dok su drugi doslovno neprepoznatljvi. Zahvaljujiući društvenim mrežaa gde poznate osobe objavljuju video zapise i slike iz privatnog života, neke od njih imali priliku da vidimo u opuštenom izdanju dok smo neke žene s pozornice uhvatili neuredne.

Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Katarina Grujić, Milica Pavlović, Slavica Čukteraš, Nikolina Kovač, Goca Tržan neke su od pjevačica koje ćete videti kako izgledaju bez trunke šminke. Poznate dame brinu o svom izgledu pre svega su njegovane, a neke od njih estetskim korekacijama su ispravilo sve ono što nisu volele na sebi. Ponekadn šminka može da natera jednu osobu da se potpuno preobrazi i ne nalikuje sebi, dok sa druge strane dame su još lepše bez maske na licu. Pišite nam koje je vaše mišljenje o svemu ovome? Pišite nam u komentar svoja mišljenja ispod teksta.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here