Kada je reč o Jeleni i Ivanu Boiljčiću , nije tajna da oni priželjkuju drugo dete , pa stoga ne čudi što se pročulo po gradu da imaju lepe vesti , pa je se prvo posumnjalo da je Jelena Tomašević. Naime , supružnici su mnogo puta do sada isticali do sada da bi još jednu ćerku ili sina , a ponajviše zbog mezimice Nine kako bi sutra u životu pored rdoitelja iamla nekoga na koga će se osloniti , te ko će da joj bud epodrška kroz život , ali i pomoć u nevolji.

Međutim ,nažalost ovaj put nije reč o takvoj vesti , ali je toliko lepa da pevačica i glumac ne skidaju osmeh sa lica danima. O čemu se tačno radi otkrila je pop zvezda jutros na svom “Instagram” profilu. – Dragi svi, mnogo se radujem što mogu da podelim sa vama divnu vest!

Simfonijski orkestar RTS-a i ja ćemo imati čast da, posle ovogodišnjeg “Belgrade River Fest-a”, ponovo nastupimo sa maestrom Andreom Bočelijem u Abu Dabiju 24. novembra. Uvek mi je zadovoljstvo i čast da predstavljam svoju publiku i zemlju na svetskim pozornicama – napisala je Jelena, a ni Ivan nije skrio ponos zbog supruginog profesionalnog uspeha. Zasigurno sreća bračnog para ne bi mogla da se uporedi sa onom za koju je se predpostavljalo , odnosno da je Jelena trudna , ali njih dvoje svakkao nisu nezahvalnio , te se sbvakoj novoj prilici raduju za žarom , pa bila ona privatne prirode ili one poslovne. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here