Kada je u pitanju voditeljski posao u Srbiji, jedna od glavnih i poznatijih jeste Jovana Jeremić koja je u zadnjih godinu dana postala najpoznatija tv voditeljka u Srbiji a trenutno na tv Pink vodi jutarnji program. Jovana je poznata kao osoba koja ima prekomerno samopouzdanje i svojim izjavama često šokira javnost a trenutno je aktuelna njena javna prepira sa Majom Marinković starletom koja je jedna od najpoznatijih po svojim skandalima.

Navodno je Jovana zbog te svađe dobila i pretećeć poruke od jednog muškarca koji pripada klanu Velje Nevolje i sve je javno obznanila a i celi slučaj je prijavila policiji. POšto je Jovana zaposlena na Pinku pominje se da bi Maja mogla da dobije zabranu pojavljivanja na ovoj tv a ona je to rrela da misli da to ne bi bilo u redu jer tu tv kuću jako poštuju i nikoga tamo nikada nije uvredila.

Takoođer, ona kaže da bi gostovala i u jutarnjem programu kod Jovane i da bi pristala na TV duel sa njom i da čak je sama pozvala i poručila Jovani da bi joj emisija bila puno gledanija da je pozove da bude gost. Maja je sigurna da bi tu emisiju gledao cijeli Balkan i da ona nema nikakve posebne uslove za učešće.

Maja kaže da je Jovana nju prva počela da vređa i to nikako nije rzalog da ona bude zabranjena na Pinku.Inače Jovana je osoba koja jako voli da bude u cetru pažnje pa je pre nekoliko dana sva uplakana na jednoj plaži u Crnoj Gori gde provodi svoj odmor pričala o tome kako su joj pretili da će je silovati i istakla je kako je ona samohrana majka i sama sa detetom i da se plaši za svoju sigurnost.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here