Danas se bavimo sa rijaliti programom Zadruga, koja je u poslednih nekoliko godina sigurno broj jedan i bez bilo kakve konkurencije. Pre nekoliko dana je završena poslednja i peta sezona ovog rijalitija, a pobednik je Dejan Dragojeević ali mi u nastavku ćemo da pišemo o nekom drugom, to jeste pisat ćemo o Mikiju Đuričiću.

Miki je domaćoj javnosti jako poznat i to zbog njegovo učešća u raznima rijaliti programima u kojima se pojavljivao. Kada je u pitanju zadruga on je bio učesnik u nekoliko sezona, ali nijednom nije uspeo da stigne do samog kraja jer je uvek pravio neki problem i zbog toga je na kraju bivao diskvalifikovan ali ove sezone to se promenilo. Miki je svojim ponašanjem sve izennadio i smaim tim je izdržao do kraja, a to je veliki uspeh za njega, Sada se bivši zadrugar oglasio kako bii podelio svoje utiske u rijalitiju, a pri tome je opisao i njegov susret sa ćerkicom Dunjom, pa je on tako rekao sledeće:

Prvi utisci što se tiče mojih najbližih su odlični. A, ja što se tiče mojih utisaka čestitam ljudima koji su pobedili, nisu bili moji favoriti. Malo sam i razočaran. Napolju još nisam sreo nikoga ko je podržavao te ljude, očigledno se ja družim sa pogrešnima”, a onda je nastavio: “Dunja dođe pa me zagrli, pa je legla pored mene. Pa me mazi, pa sed odalji, pa opet dođe… Sad se već navikla govori mi tata, vidi moju sliku, pa je pitamo ko je ovo ona kaže tata… – priča Miki i dodaje:- Porasla je kreće u prvi razred odmah (smeh)… Ona izgleda kao dete od četiri godine. Žena joj takvu garderobu i kupuje. Iako će napuniti dve sada. Baš je porasla i priča.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here