Na društvenim mrežama trenutno kruži tvit koji tvrdi da je pjevačicu Seku Aleksić izdao suprug Veljko. No, u nedavnom intervjuu za Blic oštro je opovrgla te optužbe i uprla prstom u pojedine medijske izvore zbog širenja lažnih informacija. Zanimljivo, korisnici društvene mreže Iks tvrde da se zapravo Veljko upustio u izvanbračnu vezu s dadiljom koja čuva njihovu djecu, a koja navodno živi u drugoj državi.

Vijest o prijevari brzo se proširila raznim platformama društvenih medija, izazvavši opsežna nagađanja o skandalu koji je lokalna pop kulturna scena izgleda namjerno previdjela. Prema komentaru korisnika, čini se da je između Veljka i dadilje možda došlo do ljubavne veze koja je rezultirala raspadom njihovog nekada savršenog obiteljskog života. Korisnica je to zaključila prema objavama Seke Aleksić na društvenim mrežama, u kojima je primjetno malo slika ili spominjanja njenog supruga, odudarajući od uobičajene rutine. Uz to, Aleksić je nedavno uklonio video s proslave rođendana njihovog mlađeg sina, na kojoj je bio i Veljko, što je dodatno pojačalo predodžbu o bračnoj neslozi.

Kako bi potvrdili izrečenu tvrdnju, pjevačicu su regionalni mediji pozvali na odgovor, koji je odmah uslijedio. Seka Aleksić oštro je demantirala ove navode, ustvrdivši da su u potpunosti izmišljeni od strane korisnika društvenih mreža i pojedinih dijelova novinarske zajednice.

U razgovoru za “Blic” Seka je prenijela svoju nepokolebljivu vjeru u svetost institucije obitelji i uputila strog upozorenje svima koji se usude zadirati u njenu bračnu zajednicu i supruga. Oni koji se bave takvim neistinama trebaju se stidjeti pred Bogom”, izjavila je Seka. Važno je podsjetiti da su Seka Aleksić i Veljko Piljikić u veselom braku od 2010. godine, a njihovo romantično putovanje započelo je godinu dana prije kada je Piljikić postao dio njezinog zaštitarskog tima.