Kada je u pitanju takmičenje Zvezde Granda to je muzičko takmičenje koje se prikazivallo na našim prostorima, i kooje je donosilo neka nova imena koja su postala danas jako poznati pevači ili pevačice. Trebalo bi nam jako puno vremena da ih sve možemo da nabrojimo, ali je dovoljno rći da su Darko Lazić, Milica Todorović ili Milan Stanković potekli iz Zvezde Granda.

Osim ovog takmičenja imali smo slična tamičenja u Bosni i hercegovii, Hrvatskoj, Makedoniji kao i u ostalim zemljama, ali sigurno nijedno nije gledano kao ovo o kome danas pišemo. Osim Zvezda Grnada možete da gledate i odličan serijal nikad nije kasno, koji kao što i sam naziv emisije kaže, daje šansu svima onima koji nisu imali dovoljo veliku šansu u mladosti, pa su posle se setili da se pojave na nekom takmičenju. Zvezde Grnada ipak nisu za njihiovo godište, pa je najpravljena ova emisija koju vodi Žika Jakšić.

Tako je nikla još jedna jako lepa emisija ali za one najmlađe koja se zvala Pinkove zvezdice i koja se emitovala na Pink TV. Iako su tu dolazila jako mlada deca, uvek smo imali neke jako dobre talente, koji su posle imali šansu da postaju jako popularni pevači. Ljubomir Ljuba Stanković je jedan od njjih i definitivno sve je pomeo sa svojim simpatičnim izgleodm, i prelijepim glasom a čak je on snimio i duuet sa pevačicom Severinom, koji je postao jako veliki hit. Danas Ljuba izgleda poptuno drugačije, porastao je i verujemo da biste sada ga jedva mogli da prepoznate.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here