Da život zna da piše najbolje romane imali smo se prilikusvi sigurn do sada da uverimo na nekim primerima iz naše okoline ali da ne može da bude zapetljani i od španske sapunice pokazuje nam primer muškarca koji se na Tik Toku predstavlja kao @stacks1400 i koji je u jednom od videa sa ostalim korisnicima podelio svoje iskustvo koje je mnoge ostavilo bez teksta.

@stacks1400

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

Svaka porodica krije neku tajnu ali ova koju ima njegova i koja je isplivala na videlo je šokirala prvo njega pa onda sve ostale koji su za nju čuli. Naime, on je sve ispričao kako je njegova dugogodišnja devojka sa kojom ima sina je imala afru sa njegovim rođenim dedom što je najgore o je i otac dečaka za kojeg je verovato da mu je sin.

Tako je on rekao kako je slučajno saznao da mu j njegov sin ustvari ujak jer je nejgova devojka spavala sa njegivm dedom kada su mu bili u poseti i tada je ostala u drugom stanju ali je tvrdila da je on otac i kako kaže nije imao ralozga da sumnja u to.

U jednom drugom video je on pričao o tome kako je njegov ded bio poznati zavodnik koji je stalno varao njegovu baku a za prevaru svoje devojke je saznao kada je jednom prilikom dok se ona tuširala uzeo njen mobilni telefon i našao dokaze na prevaru koja je trajala godinama a tu su bile poruke i slike sa eksplicitnim sadržajem. Ovo saznanje ga je skoro uništilo ali je ustvrdio da ovo što je otkrio neće promeniti njegov odnos sa dečakom za kojeg je donedavno mislio da mu je sin.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here