Baba Vanga je bugarska svima poznata proročica koja je umrla 1996 godine u 85. godini predviđala je događaje za brojne naredne vekove. Proročanstva Nostradamusa i Baba Vange su se sudarila 2018. goidne, a najponaitji prorodic predvideli su da će ta godina biti godina prirodnih katastrofa široma sveta. Tumači proročanstva Nostradamusa i Baba Vange naveli su da je su oni predvideli zemljotrese, vulkanske erupcije, glad, rat i poplave, a ovo tvrde svi poznavaoci njenog rada i oni koji tumače njena proročanstva. 

Da podsetimo, u Grčkoj su 2018 godine požari su odneli brojne živote, a bilo i zemljotresa, a na Havajima je zbog vulkana uništeno oko 600 domova, a širo sveta su zabeležene brojne poplave i druge ekstremne nepogode. Sve te požare koje je ona prorekla, nisu zaobišli Grčku ni prošle godine, u Turskoj su bile katastrofalne poplave, a Haiti je pogodio razorne zemljotres. Bugarska proročica Baba Vanga pridržava se određenih stvari do kraja života, jer je verovala da su presudni za dobro zdravlje, a za nju je priroda bila je najbolji lek. 

Njeni saveti za dug i zdrav život su: ne prejedajte se, to dovodi do ozbiljnih bolesti od kojih pate svi organi, ne pušite cigarete, šetajte bosi tokom letnjih meseci. Tako na taj način ćete ojačati svoju vezu sa “majkom prirodom”, prenosi mysteries24. Mnogo se volite i činite dobro, naučite pravilno da se odmarate. Tako da je dan za posao, a noć za spavanje, ležite najkasnije do 22 sata, a ustajte u 5 – 6 ujutru. Jednom nedeljno jedite pšenicu koja je natopljena vodom, time pročišćavate telo. Također, jedite raženi hleb kako biste održali zdravlje. Više aktvinosti i više posla, a lenjost je bolest koja uništava telo i dušu. Nemojte se kupati previše vrućom vodom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here