Jedna od zasigurno najgledanijih emisija koje se prikuzuju na našim malim ekranima jeste Magazin In , a koju vodi jedna od najpopularnijih voditeljki , Sanja Marinković . Naime , ona se svake nedelje potrudi da joj gosti budu jako zanimljivi , a u gro planu su žene , a koje govore vežinom o svakodnevnim problemima sa kojima se susreću ,a pored toga većinom su to žene iz šou biza.

Tako je ove nedelje bilo poprilično zategnuto , ali i vatreno , jer je u studiju bila Milica Dabovič , popularna košarkašica koja je nedavno uzburkala javnost sa novostima da se koristi onlyfansom. Tada su svi ostali izennađeni kada je istakla da je svakom muškarcu širila noge , a da su je oni iskorištavali , te uzimali od nje novac : “Znači ja sam samo to što ja jesam, u tim trenucima sam želela sve, da to sija, da je to jedna bajka, i moj princ koga sam ja našla, i moj prethodni partner, i otac mog deteta, ali u tome nisam uspela. Zato sam sada jako oprezna, i sada slušam i jako mi je zanimljivo i učim jer iz dana u dan kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve što si ti zaradio, te sada drugačije razmišljam”, izjavila je ona.

Tako su pored nje gošće bile i Neda Ukraden , Vendi , Nada Obrić , kao i Rada Manojlović. Dakle , polemika je nastala kada je Vendi krenula da daje svoje mišljenje , a koje je dosta čudno , pa je se odmah Neda Ukraden ubacila : “Svako sluša svojim kapacitetom kojim može!” – odbrusila je Vendi, a potom prosula kafu iz šoljice. “Ja nemam kapacitet za ovo! Molim vas, Sanja, jesi li ti nas pozvala na tribinu neku?” – povikala je Nada Obrić. “Vendi, pare! Vendi!” – povikala je Milica.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here