Andrija Milošević je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih glumaca, ima izuzetan smisao za humor, a iako je odigrao mnogo uloga, publika ga najviše pamti po humorističnoj seriji Ann. Lik u Andriji i Anđelki, partnerka mu je glumica Anđela Prpić, koja, iako porijeklom iz Crne Gore, već dugi niz godina živi i radi u Beogradu.

 

Dugo je važio za jednog od najpoželjnijih neženja, a mediji ga povezuju sa raznim ljepoticama, poznatim i nepoznatim, prije nego što se otkrilo da je oženjen glumicom Aleksandrom Sand Ra Tomić je zadržao dugogodišnju stabilnu vezu , njih dvoje su odavno dobri prijatelji, a onda je njihova veza prerasla u ljubav. Pre godinu dana njih dvoje su postali roditelji, a kao kruna njihove ljubavi rodio im se sin Relja, koji je odmah postao centralni svet njihovih života. Andrija i Sandra se rijetko viđaju u javnosti, pogotovo što imaju sina kojeg pokušavaju zaštititi od znatiželjnih pogleda.

 

 

I na fotkama je vidljivo koliko je Andrija brižan otac i on svog nasljednika ni na trenutak nije ispuštao iz ruku. Ono što se može zaključiti je da je mali Relja najvjerovatnije slika i prilika svoje majke jer ima njenu svijetlu kosu. Andrija je u jednom intervjuu rekao: “Kod mene nema nikakve razlike između onoga što radim i mog privatnog života. Sve se to prepliće u našoj porodici, privatni život, gluma, pozorište, film. Moja Sandra je takođe glumica. I naš sin Relja će verovatno biti glumac, a možda i reditelj nikad se ne zna. I ja neću imati ništa protiv toga, to vam sada obećavam.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here