Danas u nastavku ovog članka se malo bavio sa zanimljivim pričama, koje će vas sigurno da oduševe, jer je svima dosta više crne hronike kao i samog rata u Ukrajini koji traje već 5 meseci. Mi tako danas govorimo o Radiši Jovanović čovek koji živi u samom centru Srbije, a on zbog svog poteza je itekako izazvao činejnicu da ga se rodbina odriče i da ga sveštenici zaobilaze kao i rođaci.

Inače, on je čovek koji živi sa dve žene, što je nenormalno u današnjem svetu, ima šest sinova a ove dve žene, a prvo je oženio Stojanku sa kojom ima tri sina i jednu ćeku, a druga žena Ana je došla pre nekih 10 godina a a njom ej dobio dve devojčice. Iako ga više od pola sela osuđuje Radiša uopšte nikako ne mari za to i sigurno vodi svoju politiku.

Najveću ulogu je tu odigrala Stojanka jer kada je čula da je Ana trudna ona nije reagovala kao druge žene nego je dozvolila da i ona dođe da živi sa njima. Stojanka je toliko dobra žena i ona je nosilac svega. Jedina me ona razumela, čak se moja majka dugo vremena nije slagala sa ovim i gledala je na to površno, kao što je gledala većina naroda”, kaže veseli Radiša.

Također, Ana kaže da se posvađala sa svojim roditeljima što će da živi sa još jednom ženom a Stojnka a dok Ana zadužena za stoku i dvorište. “Možda sad ljudi neće verovati, ali važno je da je dete i gde se rodilo. Naš narod kaže važno je čije ovce pasu, a ne čija je livada. Samo da su deca živa i zdrava. Prihvatio bih i tuđe dete da ga Stojanka rodi ovde”, zaključuje Radiša.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here