Mnogi uspješni pjevači poginuli su mladi u saobraćajnim nesrećama, a velike tragedije godinama ostavljaju dubok utisak u javnosti. Iako su stranke preminule, i dalje nam nedostaju njihova velika dostignuća. Udario autobus iz pravca Banja Luke. Poznati makedonski pjevač Tose Proski poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putu od Zagreba do Lipovca 2007. godine.

Imao je samo 26 godina kada je umro. Luis je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2011. godine na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada. Ovo je tragičan događaj koji je duboko rastužio njegove najmilije. Saban Šaulić je 17. februara 2019. doživio nesreću u gradu Bilefeld na sjeverozapadu Njemačke.Poznati pevač Darko Radovanović i njegov kum i menadžer Aleksandar Milošević bili su 11. juna 2011. godine na putu za Surčin Poginuli u saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostužničkog mosta.

 

Darko je imao samo 36 godina kada je umro. Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš kod Kolara. U nesreći su poginule i njene sestre Mirjana (Mirsada) Bajraktarević i Rade Jašarević, koji su bili i direktori Narodnog simfonijskog orkestra RT Beograda koji su vozili automobil. Fotografija mjesta nesreće objavljena je na internetu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here