Naša današnja tema je može se reći jako zanimljivas i verujemo da će sve vas zanimati skoro svaka Balkanska majka sovm detetu kada ide vani kaže: ”Pazi da ti ko šta ne sipa u piće..:”. Naravno da to većinu nervira, jer se u skoro 99 posto situacija ništa ne desi po tom pitanju, te jednostavno ne vidite razlog zašto vam neko nešto nasuo u piće?

Ali, takva su došla vrmeena da jednostanvno nikada ne znate kome je šta na pametu. Možda neko želi da vam podvali opojne supstance pa da se navučete i tako postanete njegova redovna mušterija? Za žene su u pitanju svakako popularne “španske muhe” koje debvojke sigurno navode na se ks, a kasniej se sigruno ničega ne sećaju.

Mi tako u nastavku današnjeg članka donosimo i jedan jako konkretan primer i to iz Velike Britanije gde je devojka po imenu Lili pOvls, klpoja je u jendom noćnom klubu umala itekako negativno iskustvo. Naime, muškarac koji je sedio jako blizu nje u klubu, pokušao je da joj naspe nešto u piće. Kada je videla da joj je on nešto nasuo te je ona iskoristila priliku kada se on okrneuo, te je uspela da zameni njenu i njegovu čašu, a kada je to uradila ona se udaljila u ćošak od kluba pa je nakon samo 30 minuta taj mloadić ležao bez svesti u lokvi pića. Mnogi su mislili da je ona izmislila ovu celu priču, a neki joj čakj i veruju. Koje je je vaše mišljenje o ovome svemu što ste pročitali?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here