Marijana Radovanović je poznatija kao Maja Marijana i bila je jedna od najpopularnijih i najlepših pevačica devedestih godina. Ona je rođena u Beogradu i ima dve ćerke, Anđelu iz braka sa ŽELJKOM Stefanovićem i Milicu iz vanbračne zajednice sa Mladenom Šmakićem. Cela javnost je ostala u šoku pre nekoliko godina kada se pojavila vest da ju je Mladen tukao, a zbog nasilja koje je prvo trpela godinama, prijavila ga je policij na nagovor lekara.

“z Urgentnog centra smo primili poziv oko jedan sat posle ponoći. Kad smo stigli u bolnicu, Marijana je izgledala stravično. Lice joj je bilo natečeno i jedva je pričala zbog povreda vilice i usana. Bila je izuzetno potresena, ali i uplašena. Počela bi da priča, a onda bi iznenada ućutala. U nekoliko navrata nam je čak otvoreno rekla da se plaši kako će se njen suprug ponašati kad sazna da ga je prijavila” rekao je tada izvor iz istrage.

Zatim je Maja Marija rekla policiji sledeće : “Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice. Svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila”. Također, on je nju svojvremeno udarao i pred kolegama a kako se navodilo tokom snimanja jednog spota sa Dejnaom Matićem išamarao ju je naočigled svih. Dok sa druge strane tu crtu pokazao je i pred prijateljima, a jednom prilikom prvo su se posvađli pa je on besneo i krenuo da psuje Majinog prijatelja, a u jednom trenutku ga je i šutnuo. Ostatak čitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here