Vest koja se juče pojavila u tamošnjim medijima potresla je celu Srbiju i ceo region jer je izgubljen još jedan mladi život i crnoj hronici i vestima u vezi sa tim nikad kraja. Verujemo da razumete da ćemo danas pisati o mladom pevaču Nemanji Vukotiću koji je pre dva dana tragično poginuo na magistralnom putu Šid-Beograd, u blizini Dobanovačke obilaznice, u nesreći kada je izleteo sa puta i udario u zaštitni He potom izašao iz automobila i pokušao da pređe put, kada ga je udario autobus koji je išao iz pravca Banjaluke. Novinar je uspeo da stupi u kontakt sa svojim kolegom i prijateljem Aleksandrom Acom Stevićem, oni su nerazdvojni dugi niz godina, pa je Nemanji ispričao kako mu je protekao poslednji dan i šta je planirao za narednih nekoliko dana, pa je na početak:

 

“Nemanja i ja smo trebali da imamo svirku u četvrtak i da idemo za vikend u Zagreb. U nedelju smo imali svirku u Kovinu. On je tamo ostao da spava i sve je bilo okej. Ostalo je da se vidimo juče, kada je on otišao za Beograd da se vidi sa nekim ljudima i da uzme kaparu za jednu svadbu. Dopisivali smo se da se vidimo juče posle toga. Napisao mi je da je nešto u gužvi i da se čujemo kasnije.

 

Na tome je ostalo. Video sam da mi ne odgovara na poslednju poruku, zvao sam ga više puta i eto… Imali smo razne planove, ali džaba sad… Ne mogu još da prihvatim da ga nema. O njegovoj nesreći i pogibiji znam samo onoliko koliko sam čuo iz medija, nisu mi poznati detalji.. Nije mi rekao gde ide, niti ja znam zašto se on i našao na tom auto-putu”, rekao je kroz suze i jecaje njegov prijatelj. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here