Mnogo je javnih ličnosti koje su dugi niz godina prisutni na našoj sceni , a o čijim karijerima , kao i uspesima može danima da se piše . Jedan od njjih je svakako i Mitar Mirić , kojeg publika ima priliku da prati preko četiri decenije , a svoj vrhunac kariejre dostigao je u periodu 80ih i 2000tih godina , ali ni dan danas nije ništa manje rado višen gost . Naime , u periodu kada je harao scenom , najveću pažnju publike privklačile su pesme ” Jači smo od sudbine ” , “Palim zadnju cigaretu ” , kao i ” Grešnik ” , a ništa manje ni ostale nisu bile popularne.

Dakle , davne 1975 godine njegova prva singl ploča ugledala jhe svetlo dana , a ovaj popularni pevač u tom trenutku je imao samo 18 godina . Naime , on je kao mlad surađivao sa raznim pevačima sevdalinki , a neki su bili Zaim Imamović i Ismet Alajbegović Šerbo. Ploča je izašla pod ugovorom sa Diskoton diskografskom kućom, a pjesme su brzo došle do srca publike. Njegova najpoznatija pjesma ‘’Kad se spusti tiho veče’’ izašla je 1976. godine, a tada je sarađivao sa ‘’PGP RTB’’.

Iako javnosti uvek zanimljiv ,o svom životu koji je vodio privatno , kao i emotivnim partnerkama nikada nije javno pričao ,a iako je u braku jako dugo , nedavno je se saznalo da ima ljubavnicu. Dakle , već dve godine je u vezi sa Draganom Janičević , koja je javnosti poznatija kao Lejdi Gaga , a od njega je mlađa 30 godina , ali po svemu sudeći to njima ne predstavlja niakkav problem.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here