Ćazim Osmani je jedan od najpoznatijih albanskih biznismena kojeg zovu Felkis a koji ima jednu veliku slabodst u životu a to su pevačice. Mnogi kažu da on ne zna da bude sa nekom ženom ukoliko ona ne zna da peva i jednostavno se lepi za pevačice pa tako iza sebe ima podužu listu žena sa estrade sa kojim a je bio u vezi.

Također, ono što moramo da kažemo jeste da za ssve ove dame koje ćemo pomenuti samo špekuisalo u medijima i javnosti da su bile sa njim u vezi ali da ti navodi nikada nisu potvrđeni. Poslednja njegova veza je bila navodno sa ćerkom Goce Božinovske koja je također krenula majčinim stopama i uplovila u estradne vode. Njih dvooje su se pre nekoliko godina slikali zagrljeni što je odmah izazvalo sumnju da su oni u vezi i d aje ona osvojila njegovo srce.

Glava tema svih medija u Srbiji u toku 2011 godine je bila Ćazimova veza sa Natašom Bekvalac koju je on obasipao dijamntima i nakitom a uhvaćei su i na jednoj jahti u Hrvatskoj tokom odmora. O Nataši su tada krenule jako ružne priče jer hoda sa Albancem pa čak navondno su njeni roditelji bili ljuti i nisu hteli da razgovaraju sa njom i prekiuli su svaki kontakt.

Također, on je bio uzrok i batina koje je Ana Nikolić od Mande Popović njegove bivše a ovaj slučaj je na kraju došao i do suda. Nakon toa su u javnost isplivale i Anine privatne poruke Ćazimu u kojima je pisala kako je sramota zato što je spavala sa njim. Iako je već dugo u braku i Sanja Mlaetić je bila na Feniksovoj meti a za to se saznalo kada je isplivala njihova vatrena prepiska na internetu. Oni su čak smišljali i plan kako da zajedno provedu neko vreme na moru i planirali su da izmisle neki Sanjin nastup a njen muž nakon što je saznao za ovo je napustio Sanju. Ostatak pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here