Kada je u pitanju Burak Özçivit on je jedan od najpopularnijih turskih glumaca, kojeg najviše ženski deo publike i danas dan sećaju po ulozi Bali bega koji je glmio u seriji Sulejman Veličanstveni a on se već godinama slavi kao jedan od najlepših muškaraca na celom svetu.

Tako je on pre tri godine oženio sa poznatom glumicom Fahriye Evcen sa kojom ima sinćića Karana, a on je tada mnogim obožavateljicama slomio srce, a sada se čini da je pononvo našao način kako da ženski deo oneraspoloži. On ima 36 godina i objavio je pre par dana jednu sliku, sa kojom je izazvao vleiki broj komentara koji su bili negativni.

Iako je ova slika zaradila više od pola miliona lajkova njegove obožavateljice su fatalnog Turčina odmah napale, nisu krile koliko su se samo razočarale sa njegovim novim imidžem koji nosi već nekoliko meseci “Jao, što si to napravio od sebe?’, ‘Kakva šteta da se tako lijep muškarac uništio ovom ružnom frizurom. Izgubio si svu se*sepilnost i ljepotu koju si imao’, ‘Od najljepšeg muškarca na svijetu do jednog od najružnijih. I onda neka neko kaže da frizura ne čini čovjeka.”, ovao su glasili neki od komentara.

Svi se nadaju da je ovo njegova privremena frizura i da će Bura svoj imidž promeniti zbog snimanja serije koja je trentno u toku. On je jednom prilikom u Intervju rekao kako bi sve učinio kada je u pitanju gluma, on bi smrašo, promenio frizuru i napravio sve što je potrebno, jer je to sve do posla. Također, dobio je nekoliko optužbi da je zlostavljač. Dobio je ulogu u jednoj seriji gde su rekli kako je njegovim kolegama velika muka raditi s njim jer je veliki zlostavljač, i samo histeriše i galami na njih u toku snimanja.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here