Danas se ipak malo bavimo sa domaćom estradom kokja je u poslednje vreme sve naprednija a ako smo malo zavirite na Instagram, možete da vidte da apsolutno sve puca od luksuza. Jednostavno su takva vremena došla da je danas najbintije da se pokaže čovek u najboljem i najlepšem svetlu, da da se rasipa sa novcima, šampanjcima od nekoliko hiljaa evra, kao i satovima čije su cene van vremenske. Danas mi u nastavku govorimo o jednoj porodici iz Srbije, o kojima se i ne piše baš toliko u medijima, a proglašeni su za srpske Kardijašijane.

Adam Adaktar je ime čoveka koji je na društvenim nalozima ima i nadimak “bog obrva”. Naime, on se proslavio sa svojim salonom za korekciju obrva, a jedan je od najboljih majstora za prolepšane ženske obrve, cene mu jesu malo skočile ali zat ima posla na pretek, kao i sjajnu lokaciju svog salona. ima jako veliki vozni park, jako puno putje svoje uspomene deli i na svojim društvenim mrežama, a pratioci samo sa divljenjem mogu da gledaju u sjajne slike koje on izbacuje svaki dan. Njihov biznis je eksploirao još 2017 godine, kada su u centru Beograda otvorili i “Adaktar centar”, koji j epostao hit među ženama u samo par meseci.

Također, biznis se jako brzo širi i na ostatak Evrope, a on ulaže i dalje u kozmetiku kao i samih kozmetičkih aparata. Otvorili su i jedan luks restoran u Beogradu čiji su ponosni vlasnici. Inače njih dvoje žive na Dedinju, a nedavno su dobili i ponudu od Pinka vrednu milion evra, a da se snima rijaliti program u njihovoj vili. Oni su odlučili se za ovu ponudu, i uskoro ćete ih upoznati i preko TV ekrana.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here