Kada je reč o najpopularnijem glumcu sa naše javne scene , neosporno je to da je to Miloš Biković ,a koji je uspeo ono što je retko kome pošlo za rukom , a osim što je iznimno popularan kod nas , on je stako status zvezde i u Rusiji , a gde je proglašen za najpopularnijeg glumca te znemlje. Naime , iako rado govori o svojim pposovnim uspesima , o njegovom privatnom životu se ne zna mnogo stvari . O emotivnim izborima , kao i porodici jako retko govori , ali sada je odlučio da odkrije koliko je njegova porodica specifična.

Njegovi roditelji su se dva puta venčavali i rastajali, a on i 16 godina stariji brat, koji je iguman u manastiru, rođeni su u dva braka svojih roditelja. “Mislim, njihova neka želja i potreba, oni su se voleli zaista, ali nisu umeli jedno s drugim. To je neka lekcija za mene, da čovek treba da nauči da postoji s tom osobom koju voli, da je to projekt, da je to rad na tome, to je odricanje”, kaže.

“Pedagog nas je to pitao. Ja sam shvatio, sad ako kažem istinu, zvučaće infantilno. Istina je, volim da budem u centru pažnje, da me gledaju i da ja kontrolišem šta osećate, da budem neko drugi, da se osećam kao da mi je napumpan ego i tako dalje. Shvatio sam da ovo zvuči mnogo ružno, šteta što je istina. Moram da promenim tu istinu. Imam neku ružnu istinu o sebi i moram je promeniti, moram promeniti odnos prema tome i prema sebi. Tada sam shvatio, šta bi moglo da bude to nešto drugo, za što da se uhvatim? I onda sam rekao: “To je zato što volim da se igram, što je takođe istina. Malo manje ružna od ove ranije”, rekao je Miloš u emisiji “U svom filmu”. Ostatak ovdee. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here