Sigurni smo da ste do sada jao puno puta pokušali da rešite zajdno uz svog partnera ili možda sa celom porodicom neku pitalicu na koju rendom naletite na društvenim mrežama. Svakako da ima jako puno onih laganih ali isto tako imamo i onih koje sigurno naprave problem svakome, a u pitanju su optičke varke i pitalice koje su povezane sa ovom temom.

Jednostavno nekada nam je odogovr na dovat ruke, jako vidljiv a mi ga uopšte ne primećujemo, jer imamo jak puno opcija oko same slike koje nam itekako odvraćaju samu pažnju. Najvažnije je da samu pitalicu rešimo u što je moguće kraćem roku, i to bez ičije pomoći. Pitalice i sami matematički zadaci na internetu su u potpunosti zamenili ukrštene reći, koje se skoro više nikak ni ne koriste.

Pa je tako i dalje na morskim odmaralištima ipak imamo ljude koji su stariji i koji vole da rešavaju ukrštenice i da štivo imaju u svojim rukama, a za razliku od displeja mobilnih telefona. Tako mi vam danas donosimo jednu jako zanimljivu pitalicu koja je definitivno posvaća celi internet. Znači na prvi pogled pitalica izgleda jako lagana a samo pitanje glasi koja će se posuda prva od njih 12 da napuni sa vodom. nakon nekoliko minuta razbijanja glave, definitivno ćete svi da date pogrešan odgovor, Ako ne znate sami odgovor, onda je odgovor da je u pitanju posuda pod rednim brojem F.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here