Nakon raspada bivše države na našim prostorima je nastalo mnogo bogataša koji se danas bahato rasipaju na sve strane ali većina naroda jedva da sastavi kraj sa krajem. Bilo da su u pitanju estradne ličnosti ili političari, pa čak i biznismeni, danas ih ima dosta više na ovim prostorima nego pre.

Tako je jedan od njih je najbogatijih čovek u Srbiji, a too je poduzetnik i biznismen Filip Cepter koji prema Forbes magazinu ima bogastvo u vrednosti pet milijardi dolara. Živi s porodicom u vili na Dedinju gde i mnogi drugi južnoslavenski bogataši, pretežno srpskog državljanstva, provode vreme i troše svoje bogatstvo. Pre dvadeset i dve godine su Filip i njegova supruga Madlena dobili ćerku Emu i on je otkrio da je ponosan na sebe jer je stvorio nešto iz ljubavi, a Madlena je rekla jednom da je teško biti majka tinejdžerke, ali je ostvarila svoj san da pošalje kćerku u London.

Ema je odrasla u bogastvu i redovno se na instagramu hvali sa luksuzom u kojem živi, prvobito htela u ameriku na studije, Madleni nije bilo svejedno da ćerku pošalje tako daleko pa on zatosada studira psihologiju u Londonu. Smatra da je njena kći dobra devojčica i da je svi vole.

Također, Filip je jednom prilikom rekao da mu je žena uzela sve do zadnjeg dinara kako bi ulagala u kulturu i umetnost i zato uživa ići na opere u operskim kućama koje je izgradio svjim novcem. Ne razmišlja puno o uspesima i neuspesima, već uvek gura dalje sa velikim samopouzdanjem.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here