Kada je reč o deci popularne pevačice Dragane Mirković , oni su godinama bili nepoznati javnosti , jer nisu bili prikonjeni društvenim mrežama kao što je to inače slučaj sa decom poznatih . Međutim , sve je se promenilo pre nešto više od godinu dana , a kada je sin Dragane Mirković odlučio da otvori nalog na društvenim mrežama , te tako zaintrigira javnost.

Naime , Draganin naslednik se zove Marko , a svoj profil na društvenoj mreži je iskoristio kao promociju sopstvenih kompozicija , a kako to inače biva , on je se malo po malo opustio u komunikaciji sa ljudima , pa sve češće objavljuje neke druge stvari koje nemaju veze sa muzikom. Iako ga je kao njegovu sestru Manuelu domaća javnost dosta puta napadala , te pisala neistine o njemu , Marko nije želeo poput sestre da ukloni profil na Instagramu , pa je odlučio da istraje , te da ne dozvoli da ga spekulacije pomere . Tako on ne samo da se nije udaljio od društvenih mreža , nego je sve to iskoristio da se zbliži sa onima koji ga vole i prate.

Tako je on nedavno , kako to mladi vole da rade , napravio anketu , a gde su mu ljudi mogli da postave razna pitanja , a u moru njjih našlo je se dosta interesantnih , a neki su se posebno istakli . Naime, sin Dragane Mirković trebalo je da odgovori znaju li i on i njegova sestra tečno srpski jezik, na šta je odgovorio postavivši srpsku zastavu preko ekrana uz reči. – Da, srpski smo naučili pre nemačkog.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here