Takva su nam vrememna došla da jednostavno ne znamo šta nas mmože snaći pa čak i u naša 4 zida, dok ležimo i gledamo tv. Verujemo da ste svi videli onu sliku od pre par dana, kada je auto sletelo sa auto puta, pa je uleteo čoveku u dnevnu sobu dok je gledao seriju. Na veliku njegovu sreću, pa nije prošao sa povredama, a sledeća priča nam dolazi iz Severne Makedonije a to je dokaz da opasnost vreba i sa neba. Tamo se upravo desilo nešto takvo a ljudi su u neverici i dan danas priču o tome jer sao je malo trebalo da i neko pogine od svega toga.

U jednom gradiću je koji se zove Negotin, a koji je smešten neki 150 km severno od Skoplja na njihov gradić jepao ni više ni manje nego vojni ranac sa američkim oznakama iz vedrog neba!? Nikme nije jasno kako se to mogloo da desi a šanse za takvim nečim je jedan na prema milion.

“Juče je 35-godišnji B.S. iz Negotina prijavio je da je deo padobranske opreme pao na krov njegove kuće i oštetio nekoliko crepova, a njemu je srce stalo od straha, i jedva je pozvao samu policiju iz našeg grada. Uviđaj je izvršila ekipa Policijske uprave Negotino i pronađen je vojni ranac pripadnika savezničke vojske u okviru Multinacionalne vežbe “Vežba padobranci iz aviona” iznad rejona Negotina. Objekat je vraćen licu, a šteta na krovu biće nadoknađena”, kažu iz MUP-a.

Također, iz samog gradića su se nneki našalili na svoj račun, pa su rekli da m putevi nisu uređeni, ali da im amerikanci bacaju ruksake sa neba.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here