I danas za vaas imamo jednu zanimljivu priču , a za koju ne sumnjamo da će da vas iznenadi , odnosno privuče vašu pažnju . Naime , kada je reč o svekrvama i snajama , već je od ranije jako dobro poznato da se te dve generacije i ne slažu baš najbolje , jer se uistinu obe bore za ljubav istog muškarca , odnosno supruga i sina.

Tako vam mi danas prenosimo jedni ispovest , a koju je ispričala jedna žena , koja kaže kako živi sa mužem na selu , te je njihova kuća uvek bila domaćinska , odnosno uvek su imali jednu sobu za goste , a koje su rado dočekivali. Inače , njihova dva sina su odrasla , te su se odselila i osnovala porodice , pa dok je mlađi blizu njih, drugi živi u Boegradu i zamo ima svojju privatnu firmu. On ih svakako jako retko posećuje , a kada dođe sa svojom porodicom , majka i otac ih dočekaju , te spreme njihova omiljena jela. Međutim , njegooj ženi je na selu poprilično dosadno , pa su ona i njen muž odlučili da oni njih posete u Bogradu , a onda su javili sinu da ih očekuje . Međutim , kada su stigli , shvatili su da za njih nema mesta u sinovoj kući , te da im je on rezervisao sobu u hotelu , a koji je se nalazio na suprotnoj strani grada , što njima svakako nije bilo nikako jasno.

Inače , njima nije bio problem da spavaju na podu ako treba, ali je snaha insistirala da su im već platili sobu . Naime , na kraju večeri sin je pozvao taksi da dođe po njjih , te je starija žena rekla da je se na njemu odma moglo vidjeti koliko mu je ovo neprijatno , te je sve delo njegove žene. Sledeći dan su opet otišli kod sina ali za njih niko nije imao vremena i oni su odlučili da se vrate svojoj kući.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here