U nastavku danapnjeg članka govorit ćemo o popularnoj voditeljki Jovani Jeremić ,a koja je jedna od najkontraveznijih žena na najvoj sceni , te je ona nedavno govorimo o svom privatnom životu , pa je tako na poečtku odkrila da je izvrsna domaćica , a onda je se dotakla i odnosa sa bbivšim mužem Vojislavom Miloševićem.

– Ja sam naučila da spremam sve u kafani, ja sam odrasla u kafani kod mojih roditelja i to je potpuno normalno. Ja znam sve da spremim, ali neću. Imama takav život, sebi sam omogućila da ne moram da kuvam. Lea voli da jede sve nezdravo, pljeskavicu, picu… Ali jede i boraniju, ja odlično pravim gibanicu, pite, sve to znam… Lea sve jede što ja spremim. Voja mi dosta pomaže. On je uzima vikendima, ali tu sam ja glavna priča. Voja mi pomaže da vikendima pričuva dete. Sve radimo u dogovoru. Razvela sam se na najbolji mogući način. Daj bože da se svi razvedu kao ja – rekla je Jovana, pa otkrila na koji način je osvojila sve svoje muškarce.

– Ja sam muškarce osvajala svojim šarmom, intelektom i preko kreveta, tu sam nen***ebiva. Opet će tata da reaguje. Kažu ne treba se hvaliti time, ali ja sam svetska žena, volim da vodim ljubav s muškarcem koji mi znači i da pričam s njim. Osvajala sam na šarm i iskrenost, ja ne lažem muškarce, kažem im kako stvari stoje. Meni ne treba neko ko ne može da isprati ono što ja jesam. Ako ne može da isprati to neće biti srećan pored mene, jer ću da mu anbijam komplekse. To nije iskren odnos, ja sam sve u životu sebi obezbedila i ja hoću frajera koji ima više od mene, to je normalno. Ja sanjam o tome da me muškarac zbrine. Ja sam sve stekla sama, ali lepo je to kad muškarac hoće ženu da obezbedi, ja nisam još doživela da mi neki muškarac nešto kupi. Oženjenih imam na lageru. Moj tata je bio opasan, moja majka je sačuvala našu kuću. Sa njom sam sve prošla. I ja sam grešila kao devojka, neću da lažem. Imala sam jednu grešku u životu, to je bolno, ali naučiš iz svojih iskustava. Mene moćni muškarci obožavaju, ali stvar je što mene moćni i oženjeni ne zanimaju, mogu samo da se družim sa njima. Neću da im budem švalerka. Malo ima u Srbiji oženjenih, a slobodnih, ali ima ih u inostranstvu – otkriva Jovana u emisiji “Premijera vikend specijal”.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here