Danas u nastavku ovog članka pišemo o rijaliti učesnicima, koji su poslednjih godina itekako popularni i aktuelni. Naime, jedan od popularnijih je rijaltii Zadruga, a koji je poslednjih godina stekao enormu popularnosti, a ove godine je završena i peta sezona a u njoj je svakako moglo da se vidi mnogo šta, a naime verujemo da ste upućemo u to da je Dalila obeležila ovu petu sezonu, a svakako će ostati za života upamćena kao bahata devoka koja je ostavila muža jer je se zaljubilja u drugog čoveka.

Dalila je bila na crnogorskom primorju a kako smo saznali ona je već pronađšla novog dečka, a najnovije vesti se tiču toga da on već želi da nju ženi. Ono što je poznato jeste da je on jako imućan te uticajan, dok se njeogv identitet i dalje ne zna. Ni Dalila ne krije da je našla bogatog dečka a koji psole dve nedelje veze traži brak “- Ja još nisam spremna ni za vezu, a on hoće sve sa mnom! Želi da se oženi! Pitala sam ga: “Da li si svestan da sam tek izašla iz braka? Ne ide to tako…”

Ali on se zaljubio, odlepio je! A ja još nisam, mada su počeli da se stvaraju leptirići… Mnogo mi je lepo s njim, ali neću još da se u javnosti pojavljujemo zajedno. Reći ću samo da ga zovem Gringo, da ima veze sa Bosnom, da ima mnogo više od jedne jahte… Ali sve to nije važno, već kakav je prema meni. Uskoro zajedno putujemo na jednu egzotičnu destinaciju”, ispriočala je Dalila i dodala kako njen dečko neko koga ne zanima prošlost.

“Prihvata me takvu kakva jesam i ne zanima ga šta se desilo u “Zadruzi”. Ispratio je kompletna dešavanja, brak sa Dejanom i vezu sa Filipom. Rekla sam mu da ne želim da se zalećem kao sa Filipom…” rekla je ona.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here