Poznata Vesna Zmijanac je odlučila da napiše testamnet, legendarna pevačica koja se nedavno sastala sa advokatom kako bi podelila nasledstvo, koje uključuje četiri stana, kuću, dva automobila i podebljali bankovni račun. Ona je unukama Rei (6) i Hani (1) ostavila po jedan stan u Beograd, ali nije zaboravila ni ćerku Nikolijiu i zeta Relju Popovića, kojima će također pripasti dobar deo pevačicinog bogastva.

“Vesna Zmijanac je tokom karijere zaradila mnogo novca, koji je ulagala u nekretnine. Vlasnica je tri stana u Beogradu, stana u Atini i kuće na Bukulji. Da bi sve raspodelila onako kako želi, nedavno se našla sa advokatom i napisala testament. Sve što ima ostavila je ćerki, unukama, ali i zetu” ispričao je dobro obavešten izvor.

Također, prema rečima izvora pevačica se trudila da obezbedi ćerku ali i svoje unuke. Ona živi u jednom stanu u Beogradu, dok je druga dva kupila kako bi ih mogla da izdaje. Onaj u kojem živi prepisala je ćerki Nikoliji. On je najveći od tri i na najboljoj je lokaciji, pošto se nalazi u Kneza Miloša. Platila ga je čak 400.000 evra, a druga dva su također u Beogradu, samo su malo manja, ali luksuzno opremljena. Njih je ostavila unukama Rei i Hani, svakoj je ostavila po jedan.

Također, Nikoliki je pripao i stan u Atini u kojem je živela tokom studija u Grčkoj rekao je sagovornik. On dodaje da Vesna nije zaboravila ni zeta Relju, kojeg obožava i gleda ga kao svog sina. “Mnogima zvuči neverovatno, ali ga je uključila u testament. Njih dvoje su se poslednjih godina baš zbližili, jer on često dolazi u kuću na Bukulji i pomaže joj. Vesna mu skuva domaći ručak, pa onda ćaskaju, sređuju dvorište… Nikolija i on će deliti kuću i imanje na Bukulji, kao i svu njenu pokretnu imovinu, uključujući dva automobila. Njima će pripasti i poveća suma novca, koju je Vesna uštedela i nalazi se na njenom bankovnom računu. Čak ni njeni najbliži ne znaju o kojoj je sumi reč, jer to krije”, rekao je izvor.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here