Njega naše kože je jako bitna posebno kada uđemo u zrelije goddine, iao na tržištu postoji jako veliki broj preparata z akoje proizvođači garantuju da brišu bore kao rukom odnesene svaaka žena koja ih je probala se mogla da uveri da to nije istina a mnogo je novaca dale za tu kremu.

Također, u narodu postoji izreka da su sva rešenja i dostignuća u stvari jednostavna a mi vam danas donosimo recept kako da same napravite učinkovitu kremu za lice od samo tri sastjka koji su jeftiniji a koja će učiniti da uzgledate puno mlađe od svojih prijateljica iz generacije. da biste svojoj koži vratili mladolikost potrebno je da svake noći pre svapanja dobro umasirate u lice kremu koju ćete napraviti na sledeći način:

Potrebna vam je ejdna kašika pravog domaćeg meda, jedna kašika vazelina, jedna kašika ricinusovog ulja i dve do tri kapi joda. Sve sastojke stavite u staklenu posudu koja ima poklopac i dobro ih promešajte drvenom kašikom. Kremu držite u frižideru i nakon mesec dana je poželjno napraviti novu količinu a ako vam je prethodne preostalo najbolje je da je bacite.

Vazelin je krema kojoa se može da kupi u bilo kojoj apoteci i koja je može se reći jeftina a ima jako puo primena. Ako imate neposlušne obrve stalno izgledaju raščupane na njih nanesite četkicom malo vazelina i počešljajte ih zatim četkicom za obrve i bićete oduševljeni rezultatom. Ukoliko niste zadovoljne dužinom svojih trepavica i tu je vazelin spasonosno rešenje. Pomoću četkice od stare maskare svaku noć na trepuše nanesite malo vazelina i za kratko vreme ćete vidjeti promene. Ostatak pročitajte ovdee.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here