Jedna od pevačic , glumica , kao i bovših rijaliti učesnica , a koja je jedno vreme punila novinske naslove , a poznata po brojnim skandalima koje je pravila , u žižu javnosti dospela je kada je se skinula gola u filmu „Sekula i njegove žene“, a kasnije i zbog veze sa bivšim suprugom glumice Snežane Savić. Inače , kao što smo već istakli bila je učesnica nekoliko sezona Rijalitija Farma , a tokom učešća je se tada svađala sa gotovos vim ukućanima.

Kako smo već istakli , svojevremeno je bila u žiži interesovanja kada je se spetljala sa Dragoslavom Lazićem , režiserom i bivšim mužem Snežane Savić. Ona je više puta isticala koliko je ponosna na tu ljubav, a pričalo se da je upravo ona bila „jabuka razdora“ između slavne glumice i režisera. Ipak, to je uvek negirala.

“Ludo sam volela samo jednog muškarca u životu. Kada smo se razišli toliko mi je bilo teško da sam poželela da odem negde i da se nikad ne vratim. Taj muškarac je bio Dragoslav Lazić, bivši suprug glumice Snežane Savić. Kada su se oni razvodili, Dragoslav i ja smo se upoznali i to je bila prava ljubavna bajka, kakvu svaka žena može samo da poželi. Uvek ću ga voleti. Živeli smo osam godina zajedno. Iz te veze i strasti su nastale sve moje uloge. On je u neku ruku bio i srećan da nije sa Snežanom jer oni to nisu imali. Dragoslav mi je svako jutro ostavljao poruku na jastuku sa ružom na kojoj je pisalo: ‘Volim te najviše’“, otkrila je u jednom intervjuu. Ostatak ovde

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here